Tickets.png
Maze is ook culinair & lifestyle genot!

    De Puurbus is uniek door het gebruik van biologische fairtrade producten. Alles afkomstig vers van het land van natuur bewuste leveranciers. Voor de vorkjes en zakjes gebruiken ze gerecycled materiaal. Samen met hun leveranciers en boerderijen presenteren ze een ambachtelijke kwaliteit. Naast het maken van de lekkerste ambachtelijke frietjes presenteren ze ook heerlijke hamburgers & wraps op Maze Festival.

     “I was making pancakes, they turned out Crêpe!” Holy Crêpe Centraal is een mobiele crêperie die de lekkerste artisanale crêpes en galetten serveert in Nederland, België en Duitsland. Poedersuiker, kaneel suiker, Nutella, aardbeien en witte chocolade zijn maar enkele van de heerlijke flavours die je op Maze Festival op je crêpe kan krijgen! Een absolute aanrader voor een lekkere hap tussen al de beats door.

    Niet enkel heerlijke gerechten komen op Maze Festival uit een truck. Hippieness Hair maakt je haren helemaal festivalproof! Vlechten, opsteken, stylen, glitters in haren of cool haarbandjes. Hippieness Hair has it all! Laat je dus eens aardig verwennen in deze caravan vol genot. 

Show More

Check hier de volledige line-up van Maze Festival. Meer dan 30 DJ's verdeeld over onze 4 stages. Nieuw dit jaar is de urban stage by Vibestr.

Show More

Maze biedt meer dan enkel muzikaal genot. Ook dit jaar zijn weer verschillende foodtrucks en leuke Ibiza standjes aanwezig. Enjoy!

Show More

Altijd al op Maze willen draaien? Dit is je kans. De laatste spot op de ‘Goldfox invites’ stage is nog open. Schrijf je in voor het Maze Festival online DJ contest.

Show More

De eerste 3 ticketwaves zijn reeds uitverkocht. Koop hier je Maze Festival ticket en bekijk het overzicht van alle beschikbare tickets.

Show More

Voor het eerst zullen er urban en r&b beats door de Maze speakers blazen. Ook zal er een VIP deck + bottle service zijn. Beperkt aantal plaatsen!

Show More

Geen Bob te bespeuren in jouw vriendengroep? Bekijk hier ons busaanbod. Wie weet passeert onze festival bus wel bij jou in de buurt.