Tickets.png

Nog geen Maze tickets gekocht? We geven graag nog eens een overzicht van alle tickets die we aanbieden. De eerste 3 waves waren in recordtijd uitverkocht, hierdoor zijn we in de voorlaatste wave beland. Wacht dus niet te lang met beslissen.

 

Kom je met een bende vrienden genieten op zaterdag 27 juli? Dan zijn onze groepstickets ideaal. Koop 4 tickets en ontvang voor 20 euro munten gratis! Ook hier is snel zijn de boodschap daar er nog maar enkele groepstickets beschikbaar zijn.

Nieuw dit jaar is onze urban en r&b stage gehost door Vibestr. Speciaal voor deze stage hebben we een vip deck voorzien met bottle-service. Hiervoor zijn een beperkt aantal Vibstr VIP table vouchers beschikbaar. Het voucher omvat toegang tot het VIP deck voor 5 personen inclusief 500 euro spend (drankmunten). Let op! Maze Festival toegangstickets zijn hier niet inbegrepen. Deze kunnen apart aangekocht worden.

We voorzien 2 busdiensten die jullie veilig van en naar ons festivalterrein kan vervoeren.

Bekijk hier de stopplaatsen. Het aantal autocarplaatsen zijn beperkt en kosten 15 euro (ex. toegangsticket).

Wave 1,2,3: SOLD OUT
Wave 4: Regular tickets > 29.50€ ex. fee
Wave 5: Late ticket > 34.50€ ex. fee     
Groepticket: 4 kopen, 20€ munten gratis > 118.00 € ex. fee

Vibestr VIP table vouchers > 500.00€ ex. fee

Hasselt bus voucher > 15.00€ ex. fee
Bilzen bus voucher > 15.00€ ex. Fee

Show More

Check hier de volledige line-up van Maze Festival. Meer dan 30 DJ's verdeeld over onze 4 stages. Nieuw dit jaar is de urban stage by Vibestr.

Show More

Maze biedt meer dan enkel muzikaal genot. Ook dit jaar zijn weer verschillende foodtrucks en leuke Ibiza standjes aanwezig. Enjoy!

Show More

Altijd al op Maze willen draaien? Dit is je kans. De laatste spot op de ‘Goldfox invites’ stage is nog open. Schrijf je in voor het Maze Festival online DJ contest.

Show More

De eerste 3 ticketwaves zijn reeds uitverkocht. Koop hier je Maze Festival ticket en bekijk het overzicht van alle beschikbare tickets.

Show More

Voor het eerst zullen er urban en r&b beats door de Maze speakers blazen. Ook zal er een VIP deck + bottle service zijn. Beperkt aantal plaatsen!

Show More

Geen Bob te bespeuren in jouw vriendengroep? Bekijk hier ons busaanbod. Wie weet passeert onze festival bus wel bij jou in de buurt.