Tickets.png

Vibestr host voor het eerst een stage op Maze Festival. Dit vieren we in stijl. We voorzien op deze stage een VIP deck met beperkt aantal VIP tables. Wil jij hier kunnen feesten met 5 vrienden? Snel zijn is de boodschap.

Het Vibestr VIP deck zal de enigste plek zijn op Maze Festival met bottle service en bediening. Geniet van opzwepende r&b beats aan de oevers van de Maas vanop het Vibstr Vip deck.

 

 

 

 

Opgelet! Maze Festival toegangstickets zijn niet inbegrepen. Er zijn slechts een beperkt aantal tables beschikbaar. Reserveer nu via onderstaande ticketknop.

Show More

Check hier de volledige line-up van Maze Festival. Meer dan 30 DJ's verdeeld over onze 4 stages. Nieuw dit jaar is de urban stage by Vibestr.

Show More

Maze biedt meer dan enkel muzikaal genot. Ook dit jaar zijn weer verschillende foodtrucks en leuke Ibiza standjes aanwezig. Enjoy!

Show More

Altijd al op Maze willen draaien? Dit is je kans. De laatste spot op de ‘Goldfox invites’ stage is nog open. Schrijf je in voor het Maze Festival online DJ contest.

Show More

De eerste 3 ticketwaves zijn reeds uitverkocht. Koop hier je Maze Festival ticket en bekijk het overzicht van alle beschikbare tickets.

Show More

Voor het eerst zullen er urban en r&b beats door de Maze speakers blazen. Ook zal er een VIP deck + bottle service zijn. Beperkt aantal plaatsen!

Show More

Geen Bob te bespeuren in jouw vriendengroep? Bekijk hier ons busaanbod. Wie weet passeert onze festival bus wel bij jou in de buurt.

FESTIVAL.png