Tickets.png
Dreamcatcher.png
Beperkt aantal VIP tafels nu te boeken.p
Rounded Rectangle 3.png

Vibestr host voor het eerst een stage op Maze Festival. Dit vieren we in stijl. We voorzien op deze stage een VIP deck met beperkt aantal VIP tables. Wil jij hier kunnen feesten met 5 vrienden? Snel zijn is de boodschap.

Het Vibestr VIP deck zal de enigste plek zijn op Maze Festival met bottle service en bediening. Geniet van opzwepende r&b beats aan de oevers van de Maas vanop het Vibstr Vip deck.

 

 

 

 

Opgelet! Maze Festival toegangstickets zijn niet inbegrepen. Er zijn slechts een beperkt aantal tables beschikbaar. Reserveer nu via onderstaande ticketknop.

textblok.png
Layer 9.png

Check hier de volledige line-up van Maze Festival. Meer dan 30 DJ's verdeeld over onze 4 stages. Nieuw dit jaar is de urban stage by Vibestr.

Layer 9 copy.png

Maze biedt meer dan enkel muzikaal genot. Ook dit jaar zijn weer verschillende foodtrucks en leuke Ibiza standjes aanwezig. Enjoy!

Layer 9 copy 2-1.png

Altijd al op Maze willen draaien? Dit is je kans. De laatste spot op de ‘Goldfox invites’ stage is nog open. Schrijf je in voor het Maze Festival online DJ contest.

Layer 9.png

De eerste 3 ticketwaves zijn reeds uitverkocht. Koop hier je Maze Festival ticket en bekijk het overzicht van alle beschikbare tickets.

Layer 9 copy.png

Voor het eerst zullen er urban en r&b beats door de Maze speakers blazen. Ook zal er een VIP deck + bottle service zijn. Beperkt aantal plaatsen!

Layer 9 copy 2-1.png

Geen Bob te bespeuren in jouw vriendengroep? Bekijk hier ons busaanbod. Wie weet passeert onze festival bus wel bij jou in de buurt.

FESTIVAL.png
Cactus-rechts.png
plant1.png
Button.png
Layer 13.png
Button.png